Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 11:46
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 января 2013, 09:41

Сергій Фещенко: «Вода на Водохреще зцілює душу й тіло»

Сотні житомирян цього року занурилися на Водохреще в крижану воду річки Тетерів. У Гідропарку для тих, хто здійснював обряд, влада Житомира забезпечила належні умови – палатки для обігріву, де житомиряни залишали одяг, та польова кухня з гарячим чаєм і запашною випічкою
Сергій Фещенко: «Вода на Водохреще зцілює душу й тіло»
Враження тих, хто купався, виключно, позитивні. Кажуть – вода на Водохреще ніколи не зашкодить. Редактор сайту Репортер Житомира Сергій Фещенко купається в ополонці житомирського Гідропарку на Водохреще вже четвертий рік поспіль. Каже, жодного разу не захворів.

Він наголошує – готувати себе спеціально не потрібно. Тому що це не екстремальна забавка, типу стрибок із трампліна, або спуск на лижах із гори. Тут треба довірити своє тіло Богові й увійти в святу воду з розумінням того, що ти очищаєш душу й тіло від негативних енергій, які пригнічують твій стан.

- При цьому треба щиро без лукавства попросити Бога простити гріхи і дати собі обітницю не чинити зла й не бути байдужим до несправедливості по відношенню до інших людей, - зауважує Сергій Фещенко.

На його переконання, чиста думка й віра в силу добра рятує пригнічену душу людини, розкриває її потенціал на благо людей.

Як відомо «Репортер Житомира» - найпопулярніший регіональний портал новин, який визнано об’єктивним у своїй подачі інформації. Так, під час «брудної» виборчої кампанії 2012 року, саме «Репортер Житомира», за даними громадської організації «ОПОРА», потрапив у трійку найдемократичніших видань в регіоні (Репортер Житомира, Журнал Житомира, Рупор Житомира).

Контент повідомлень «Репортера» експерти та громадські діячі визнали нейтральним для всіх учасників виборчої кампанії.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...