Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 12 травня 18:29
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦКУ Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникам

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 июля 2015, 18:05

Стало відомо за що на Житомирщині затримали депутата від Партії регіонів

На Житомирщині депутат Олевської міської ради від Партії регіонів Андрій Харченко, син голови Олевської районної ради Миколи Харченка, затриманий за скупку бурштину. Про це повідомляє Рупор Житомира з посиланням на активіста Олександра Ніколайчука.

«В Олевському районі в селі Лопатичі правоохоронці затримали продавців і скупників незаконно видобутого бурштину. Одним із них виявився депутат міської ради від Партії регіонів Андрій Харченко, син голови Олевської районної ради Миколи Харченка. Так, саме того, хто роками грабував Олевщину, незаконно вирізав десятки гектарів лісу, а також звинувачував міністра МВС Арсена Авакова в «кришуванні» бурштину.

Під час затримання Андрій Харченко також казав, що бурштин «кришують» правоохоронці, що правоохоронці недостатньо працюють на цій ділянці роботи, в той же час він сам цей бурштин видобував, і сам же його скупляв. Разом з тим він називав себе «борцем» із незаконним видобутком бурштину.

Під час затримання було вилучено 5 тисяч доларів, 13 тисяч гривень, 15 кг бурштину, чорнові записи та ваги.

Хочеться вірити, що вилучені кошти та бурштин будуть витрачені на потреби наших Героїв, які захищають незалежність України на Сході», - заявляє активіст.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...