Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 12:59
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июня 2019, 08:45

На Житомирщині в багажнику зупиненого автомобіля виявили... викрадений мопед

12 червня, близько 13 години, на 158 кілометрі автодороги "Київ — Чоп" інспектори патрульної поліції за порушення ПДР України зупинили автомобіль ВАЗ 2104.

Під час перевірки документів та проведення поверхневої перевірки транспортного засобу, патрульні поліцейські виявили в багажнику автомобіля мопед Honda Dio, фіолетового кольору, котрий був накритий ковдрами.

Жодних документів на даний транспортний засіб у водія не було, на запитання про походження мопеду надати чіткої відповіді не міг.

Надалі, о 13 години 20 хвилин, патрульні поліцейські на службовий планшет отримали орієнтування від Радомишльського відділку поліції, що в період ночі було викрадено мопед Honda Dio, що за описом збігається з мопедом виявленим у водія.

Для встановлення всіх обставин події на місце зупинки патрульні викликали слідчих.
Погода, Новости, загрузка...