Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 08:54
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 декабря 2013, 14:10

В Партії регіонів почалася кадрова «чистка»...

Після саморозпуску фракції партії регіонів у Львові, розпалася регіональна більшість у Житомирі. З фракції Партії регіонів Житомирської міської ради виключили 5 депутатів, які на позачерговій сесії міськради 11 грудня, всупереч рішенню фракції "регіоналів", разом з опозицією голосували за відставку виконкому, повідомили ТСН. Тепер у фракції Партії регіонів Житомирської міської ради 17 депутатів, а не 22, як було раніше.

Як вже повідомлялося, 11 грудня на сесії Житомирської міської ради відправили у відставку виконком ради. За таке рішення на сесії проголосувало 32 депутатів з 36 присутніх на сесії. Ініціаторами відставки виконкому Житомирської міськради виступили депутати від фракції «Батьківщина».

Мер Житомира, який очолює місцеву Партію регіонів, був вражений підлістю регіоналів, які вступили у кулуарні домовленості з опозицією саме в такий тяжкий для партії Януковича час.

«Виконком може працювати повноцінно, тому я не розумію таке рішення. Мені прикро, що серед тих людей, які голосували за розпуск виконкому було також і п’ятеро регіоналів. Я вважаю таких людей зрадниками, які попри рішення фракції, ради партії прийшли і проголосували. Їм дадуть оцінку колеги-однопартійці», – підкреслив Володимир Дебой.

Житомирський міський голова Володимир Дебой наклав вето на рішення сесії Житомирської міської ради, але вимоги про відставку не припиняються.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...