Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 13:18
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 февраля 2016, 11:55

Керівництво Житомира подякувало волонтерам з України, Данії та Нідерландів

Міський голова Сергій Сухомлин та секретар міської ради Наталія Чиж вручили відзнаки місцевим та закордонним волонтерам, які допомагають захисникам України. Тепла зустріч з волонтерами з України, Данії та Нідерландів відбулася сьогодні, 2 лютого, у кабінеті міського голови.
Керівництво Житомира подякувало волонтерам з України, Данії та Нідерландів
«Це люди, які протягом року допомагають з-за кордону. Жодна наша поїздка в зону АТО не обходилась без допомоги цих людей: форма, теплі речі, бронежилети, гроші. У нас навіть є чоловік, який з Данії налагодив “міст” медичної допомоги ліками та медичним обладнанням ”, – сказав волонтер Олександр Таргонський.

«Для нас ця підтримка дуже важлива. Це не просто матеріальна допомога та обладнання для медичних закладів, а й знак уваги та підтримки України зі сторони Європи, розуміння того, що європейські країни не залишили Україну сам на сам з ворогом», - зазначив міський голова, висловлюючи вдячність за велику справу датським та готландським друзям.

З рук міського голови Сергія Сухомлина нагороджено волонтерів Королівства Данії та Нідерландів – Новік Наталію Русланівну та Сахновську Лесю Анатоліївну за вагомий внесок у справу підтримки захисників України, патріотизм і відданість.

За особливі заслуги захисту територіальної цілісності, зміцненню обороноздатності та безпеки України медаллю Богдана Хмельницького нагородили громадянина Данії Новіка Назара Руслановича.

Нагрудним знаком «Відзнака» за заслуги перед містом, за особистий внесок у справу підтримки захисників України нагородили Таргонського Олександра Сигізмундовича та Таргонського Олександра Олександровича.

Почесною грамотою виконавчого комітету Житомирської міської ради за патріотизм, підтримку учасників АТО відзначили Шашкевич-Онищенко Лілію Володимирівну та Москаленко Романа Івановича.

Волонтери скромні та не хочуть, щоб про них розповідали, та це не применшує внесок, який вони роблять у волонтерський рух та підтримку наших захисників на передовій. Керівництво міста наголосило, що благородна справа цих людей - це приклад того, як слід згуртовуватися заради допомоги Україні, та пообіцяло свою подальшу підтримку.

Під час зустрічі хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять Олени Блаженко – активну волонтерку датської спілки «Збережи Україну», яка до останнього часу допомагала захисникам України. «Це людина з великої букви. За дві неділі до того, як її не стало, вона була тут, привезла бійцям теплі футболки та куртки», - сказав Олександр Таргонський. Олену Блаженко буде нагороджено посмертно «За заслуги перед містом».
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...