Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 12:17
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 октября 2011, 08:57

Галина Корінна: соціальна сфера на 100% підготувалася до зими

«Наша соціальна сфера на 100% підготувалася до зими. Ми повністю закупили все необхідне
Галина Корінна: соціальна сфера на 100% підготувалася до зими
Про готовність до початку опалювального сезону говорили на колегії головного управління праці та соцзахисту облдержадміністрації. Якщо коротко, то керівник управління Галина Корінна оцінила стан готовності до зими як цілком задовільний:

«Наша соціальна сфера на 100% підготувалася до зими. Ми повністю закупили все необхідне взуття, весь одяг для наших підопічних, і наші люди повністю підготувалися до холодного періоду».

Звичайно, у ході детального обговорення, на колегії торкнулися питань глобальних, що їх важко вирішити власними силами. Цього року бюджетне фінансування галузі здійснюється на рівні 76% від потреб. Галина Корінна зазначила, що є певна перспектива при розподілі грошей від перевиконання бюджету області – таке рішення в компетенції депутатів облради, що зберуться на листопадовій сесії. Важче знайти лікарів та медичний персонал для стаціонарів, які хронічно потерпають від некомплекту кадрів. Також не меншає в області психоневрологічних хворих, що потребують госпіталізації – сьогодні для них не вистачає 118 місць в спеціалізованих закладах. На повному державному утриманні сьогодні в інтернатних установах понад 2500 громадян – одиноких пенсіонерів та інвалідів.

Будинки ці мають поточні проблеми щодо капітального ремонту і розширення площ, утеплення вікон, переобладнання котелень на більш економічне місцеве брикетне паливо, покращення водопостачання, впровадження сучасних заходів пожежної безпеки та інше.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...