Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 05:52
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 мая 2017, 10:19

Голова обласної ради вручив прикордонникам ключі від квартир

Напередодні професійного свята – Дня прикордонника у Житомирі 58 сімей військовослужбовців Держприкордонслужби отримали квартири у новозбудованому багатоповерховому будинку.
Голова обласної ради вручив прикордонникам ключі від квартир
Ключі від помешкань та сертифікати 26 травня вручили прикордонникам голова обласної ради Володимир Ширма, голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Квартири у зведеному будинку, на будівництво якого було виділено з державного бюджету 44 мільйони гривень, отримали військовослужбовці прикордонного загону та управління Північного регіонального управління, що дислокуються у м. Житомирі. При цьому 35 прикордонників, які отримали власне житло, брали участь в антитерористичній операції на сході країни.

Варто зазначити, що до новобудови вже підведені електропостачання, теплопостачання, є гаряча вода, встановлена сучасна сантехніка, а задля зведення будинку використовувались сучасні матеріали.
Погода, Новости, загрузка...