Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 07:50
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 октября 2017, 11:44

Лікарі провели медичні огляди жителів Пулинського району

Фахівці Обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського, обласної дитячої клінічної лікарні та обласного онкологічного диспансеру провели огляд жителів Пулинського району.
Лікарі провели медичні огляди жителів Пулинського району
Про це повідомляє управління охорони здоров’я ОДА. За інформацією управління оглядали жителів Пулинського району 25 жовтня, онкохірург, мамолог, лор, офтальмолог, невролог та ендокринолог.

Всього було оглянуто 105 мешканців району, 37 із них рекомендовано подальше лікування та обстеження у закладах третинного рівня. Зокрема, 17 жінок направлено до обласного онкологічного диспансеру на проведення мамографії. Також 7 дітей потребують негайного оперативного втручання в обласній дитячій клінічній лікарні.

Нагадаємо, що лікарі вже провели огляди жителів Ємільчинського, Любарського, Новоград-Волинського та Овруцького районів.
Погода, Новости, загрузка...