Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 10:36
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 июля 2018, 09:39

Житомирських поліцейських привітали з професійним святом

У Житомирській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди 3-ї річниці створення Національної поліції України. Захисників правопорядку вітали керівники області, народні депутати, колеги-правоохоронці та духовенство. Святкового настрою додали виступи художніх колективів Національної гвардії України, обласного музично-драматичного театру та гурту «Гетьман».
Житомирських поліцейських привітали з професійним святом
Вітаючи поліцейських з професійним святом, начальник Головного управління Нацполіції В’ячеслав Печененко відзначив важливість сумлінної та відповідальної роботи кожного працівника на своєму місці задля загального результату.

- Сьогодні на рахунку правоохоронців регіону не одне резонансне розкриття зухвалих злочинів та затримання організованих груп розбійників, грабіжників, наркозбутчиків. Я можу впевнено стверджувати, що поліція Житомирщини – це потужний і дієвий колектив, який здатен протистояти криміналітету та забезпечувати безпеку полісян і правопорядок в області. Це наш внесок у загальну справу розбудови України і боротьби за її цілісність і незалежність.

До святкових вітань приєднався член колегії МВС, голова комітету Верховної ради з питань безпеки та оборони Сергій Пашинський, який також вручив поліцейським Житомирщини нагрудні знаки «За відзнаку», «За безпеку народу», Грамоти МВС та Подяки МВС.

Від імені Головного управління Національної поліції в області кращим працівникам очільник поліції Житомирщини оголосив Подяки, а також поліцейським, які зі зброєю в руках захищали цілісність України на сході держави, вручив нагрудні знаки «Учасник антитерористичної операції», присвоєні наказом Міністерства оборони України.

Голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма у своєму вітанні відзначив позитивні напрацювання поліцейських регіону за цей незначний проміжок часу у протидії злочинності та забезпеченні правопорядку.

На урочистостях прозвучали вітання від керівництва обласної держадміністрації, правоохоронних органів та духовенства. Почесними грамотами та преміями гості відзначали кращих працівників.

У рамках урочистостей відбулась церемонія нагородження юних переможців конкурсу дитячого малюнку «Професія поліцейського очима дитини».

Святковий концерт присутнім подарували колективи ансамблю Національної гвардії України, Головного управління Нацполіції Житомирщини, артисти обласного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги та гурту «Гетьман».
Погода, Новости, загрузка...