Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 14:39
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 июля 2018, 09:39

Житомирських поліцейських привітали з професійним святом

У Житомирській обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди 3-ї річниці створення Національної поліції України. Захисників правопорядку вітали керівники області, народні депутати, колеги-правоохоронці та духовенство. Святкового настрою додали виступи художніх колективів Національної гвардії України, обласного музично-драматичного театру та гурту «Гетьман».
Житомирських поліцейських привітали з професійним святом
Вітаючи поліцейських з професійним святом, начальник Головного управління Нацполіції В’ячеслав Печененко відзначив важливість сумлінної та відповідальної роботи кожного працівника на своєму місці задля загального результату.

- Сьогодні на рахунку правоохоронців регіону не одне резонансне розкриття зухвалих злочинів та затримання організованих груп розбійників, грабіжників, наркозбутчиків. Я можу впевнено стверджувати, що поліція Житомирщини – це потужний і дієвий колектив, який здатен протистояти криміналітету та забезпечувати безпеку полісян і правопорядок в області. Це наш внесок у загальну справу розбудови України і боротьби за її цілісність і незалежність.

До святкових вітань приєднався член колегії МВС, голова комітету Верховної ради з питань безпеки та оборони Сергій Пашинський, який також вручив поліцейським Житомирщини нагрудні знаки «За відзнаку», «За безпеку народу», Грамоти МВС та Подяки МВС.

Від імені Головного управління Національної поліції в області кращим працівникам очільник поліції Житомирщини оголосив Подяки, а також поліцейським, які зі зброєю в руках захищали цілісність України на сході держави, вручив нагрудні знаки «Учасник антитерористичної операції», присвоєні наказом Міністерства оборони України.

Голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма у своєму вітанні відзначив позитивні напрацювання поліцейських регіону за цей незначний проміжок часу у протидії злочинності та забезпеченні правопорядку.

На урочистостях прозвучали вітання від керівництва обласної держадміністрації, правоохоронних органів та духовенства. Почесними грамотами та преміями гості відзначали кращих працівників.

У рамках урочистостей відбулась церемонія нагородження юних переможців конкурсу дитячого малюнку «Професія поліцейського очима дитини».

Святковий концерт присутнім подарували колективи ансамблю Національної гвардії України, Головного управління Нацполіції Житомирщини, артисти обласного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги та гурту «Гетьман».
Погода, Новости, загрузка...