Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 13:58
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 февраля 2020, 10:42

Віталій Бунечко представив нового голову Ружинської РДА

Із 30 січня Ружинський район із новим керівником – розпорядження про призначення голови райдержадміністрації Юрія Кулика підписав Президент України Володимир Зеленський.
Віталій Бунечко представив нового голову Ружинської РДА
Представив новопризначеного голову активу та громаді району 5 лютого, голова ОДА Віталій Бунечко.

«Вітаю Юрія Анатолійовича Кулика з призначенням на посаду голови Ружинської РДА. Впевнений, що завдяки новому керівнику району ми будемо комунікувати ще тісніше та більш плідно для того, щоб наша область та держава в цілому ставали краще», – сказав Віталій Бунечко.

Юрій Кулик подякував за висловлену довіру та запевнив, що продовжуватиме й розвиватиме далі напрацювання й досягнення Ружинського району.

Довідково. Юрій Кулик народився 20 січня 1971 року у с. Плоска Ружинського району Житомирської області. Навчався у Житомирському національному агроекологічному університеті за спеціальністю «Агрономія». Депутат Ружинської селищної ради.
Погода, Новости, загрузка...