Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 05:55
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 ноября 2011, 08:51

На Житомирщині побудують два нових басейни

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук сказав, що гроші, дійсно, обіцяли виділити, але в другому півріччі наступного року
На Житомирщині побудують два нових басейни
Кошти для цього будуть передбачені в державному бюджеті. Про це на засіданні колегії облдержадміністрації повідомила начальник Головного управління у справах сім'ї, молоді і спорту облдержадміністрації Раїса Гула:

«Вартість кожного басейну – 30 мільйонів гривень, це для міст Житомира і Новограда-Волинського, реконструкція бердичівського басейну – 2,5 мільйони гривень. Крім того, я думаю, що це перемога, спортивна база в селі Березина увійшла в перелік баз олімпійського резерву вартістю 100 мільйонів гривень».

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук сказав, що гроші, дійсно, обіцяли виділити, але в другому півріччі наступного року. Адже, в першому основні зусилля будуть спрямовані на проведення футбольного чемпіонату Європи.

Очікувані надходження у розвиток бази для занять спортом сягають захмарних десятків мільйонів гривень. Між тим, Раїса Гула зауважила, що дефіцит бюджету галузі на наступний рік складає 7 мільйонів гривень. Довгоочікувана реконструкція центрального стадіону в Житомирі потребуватиме 11 мільйонів і ще мільйону не вистачає до завершення таких робіт на стадіоні «Спартак».
За матеріалами: 1.zt
Погода, Новости, загрузка...