Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 10:46
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 января 2022, 11:34

На Житомирщині поліцейські завдяки громадській організації стали учасниками міжнародного проєкту

29 грудня відбувся заключний тренінг проєкту “Інформаційна кампанія із протидії домашньому та гендерно обумовленому насильству у Житомирській та Вінницькій областях”. Його виконавцем є неурядова організація «Сучасний формат» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
На Житомирщині поліцейські завдяки громадській організації стали учасниками міжнародного проєкту
Поліцейські секторів протидії домашньому насильству Житомирського та Коростенського райуправлінь, Бердичівського та Новоград-Волинського райвідділів стали учасниками названого проєкту та разом з тренерками-практиками мали можливість опрацювати кілька актуальних тем. Тренінги проходили як онлайн, так і офлайн.

А своїми знаннями та досвідом з поліцейськими ділились адвокатка, членкиня асоціації жінок-юристок “Юрфем”, голова кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Житомирської області, заступниця директора регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Наталія Радушинська, виконавча директорка ГО «Вінницька обласна правозахисна організація «Джерело надії», тренерка із запобігання та протидії домашньому насильству Кристина Орлова, менеджерка проєктів ВОПО «Джерело надії», експертка-консультантка з питань розбудови муніципальної системи запобігання й протидії домашньому насильству Яніна Кравченко.

Під час обговорення актуальних тем учасники розповідали про уже напрацьований ними досвід, у тому числі щодо притягнення порушників до відповідальності.

29 грудня поліцейські отримали відповідні сертифікати та у неформальній розмові поділились своїми враженнями.
Погода, Новости, загрузка...