Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 16:06
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 июня 2022, 08:44

Десять вівчарок передали волонтери прикордонникам Житомирщини для охорони кордону

Прикордонники 9 загону імені Січових Стрільців отримали від фермерського господарства «Габенець» 10 службових вівчарок. Собаки, серед яких бельгійські вівчарки різновиду Малінуа та класичні німецькі вівчарки були отримані як волонтерська допомога.
Десять вівчарок передали волонтери прикордонникам Житомирщини для охорони кордону
Після нетривалого навчання та проведення відповідної дресури чотирилапих охоронців розподілять між підрозділами охорони кордону, які в складі сил оборони захищають Україну від ворога.

Збільшення кінологічних розшукових ресурсів суттєво покращить можливість прикордонних нарядів виявляти «непроханих гостей» на підступах до кордону, а також посилить безпекову складову охорони кордону.

Вівчарки бельгійської та німецької породи, у руках досвідченого інструктора, зарекомендували себе, як вірні помічники та відмінні професіонали. Вони гарно піддаються дресуванню та швидко навчаються будь-яким прийомам. Це розумні, рухливі та кмітливі собаки.
Погода, Новости, загрузка...