Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Понеділок, 13 травня 08:19
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦКУ Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникам

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июля 2015, 19:59

Радикали вгамували нахабного орендаря водойми у Ружені

До Ружинської організації Радикальної партії Олега Ляшка звернулася громада смт. Ружин з вулиць: Першотравневої, Горького, О. Бурди за допомогою у вирішенні питання "з водним плесом". Як повідомили мешканці даних вулиць, орендарі поводять себе нахабно: забороняють вилов риби на один гачок, несанкціоновано знижують рівень води у захисному водовідвідному каналі, що призводить до руйнування (виникнення тріщин) стін житлових будинків та господарських споруд по вулиці Першотравнева, до якої прилягає вищевказаний канал.
Радикали вгамували нахабного орендаря водойми у Ружені
Жителі поскаржились на бездіяльність органів виконавчої влади та органів внутрішніх справ, тому районна організація Радикальної партії Олега Ляшка в Ружинському районі негайно взялась до вирішення даного питання.

Вже у п’ятницю, 17.07.2015 р. у смт. Ружин було проведено зустріч, на яку був запрошений помічник народного депутата України Олега Ляшка Смичок Ілля Анатолійович, а також голова Ружинської РДА, заступник голови районної ради та представники Ружинської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка Житомирської області. Ілля Смичок уважно вислухав нарікання та претензії громади. По прибуттю голови РДА Скавінської Н. Г. був проведений «конструктивний» діалог, в ході якого помічником народного депутата було виявлено ряд фактів, які недвозначно вказують на те, що факт оренди водного плеса в ніякому разі не можна розглядати як законний. Після завершення розмови з головою Ружинської РДА на пропозицію громади було вирішено здійснити огляд будівель по вулиці Першотравнева, а також засвідчити жахливий стан даного каналу, неможливість комфортного рибальства чи купання у водоймі жителів селища Ружин, що зафіксовано фотознімками.

Учасниками зібрання було «нейтралізовано» спробу втечі горе-орендатора, який знаходився неподалік місця проведення акції. Варто зазначити, що даний громадянин, Федун С. І., знаходився у стані алкогольного сп’яніння (зазначено протоколом працівників ДАІ від 17.07.2015 р.). Федун С. І. заперечував факти неодноразових погроз та пошкодження рибальського приладдя громадян.

Після цього голова Житомирської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Ілля Смичок та ТВО начальника Ружинського РВ УМВС України в Житомирській області Степарук Р. М. запропонували вирішити дане питання у правовому полі, на що учасники акції погодились. За фактами грубого порушення чинного законодавства та прав людини активістами радикальної партії Ружинського району та представниками громади було подано заяву до міліції, а до Ружинської РДА - подано заяву-звернення з приводу створення тимчасової слідчої комісії для встановлення та фіксування фактів вищевказаних правопорушень.

Радикальна партія продовжує тримати на контролі вирішення цього болючого для Ружина питання! Не дозволимо нахабним орендарям знущатися над простими людьми!

Радикали вгамували нахабного орендаря водойми у Ружені

Радикали вгамували нахабного орендаря водойми у Ружені

Радикали вгамували нахабного орендаря водойми у Ружені

Радикали вгамували нахабного орендаря водойми у Ружені
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...