Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 09:44
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 февраля 2015, 16:01

На Житомирщині правоохоронці просять громадян повідомляти до міліції про факти незаконного обігу наркотиків

Упродовж доби у Новограді-Волинському патрульні наряди виявили відразу 3 факти зберігання наркотичних засобів: від канабісу до опію. У всіх випадках розпочато кримінальні провадження. Міліція звертається до громадян з проханням об’єднати зусилля у протидії поширенню наркоманії.

Під час чергового патрулювання території райцентру правоохоронці перевірили повідомлення щодо можливого місця вживання наркотичних засобів. На сходинковому майданчику 9 поверху багатоквартирного будинку, за отриманою інформацією, постійно збираються підозрілі особи. Міліціонери з’ясували, що у цьому ж під’їзді мешкає 25-річний молодик, «любитель кайфонути». Тож цього разу на сходинковому майданчику зустріли саме його. Під час поверхневого огляду у кишені його куртки знайшовся паперовий згорток з подрібненою рослинною масою, ззовні схожою на наркотичний засіб канабіс.

Хлопець запевняв міліціонерів, що ця «травичка» лише для власного вжитку, що він якраз і збирався зробити. Втім розмова продовжилась у відділку міліції, куди парубка доставили для оформлення відповідних матеріалів.
Цього ж дня патрульні на одній із вулиць міста зупинили іншого 24-річного місцевого жителя, на якого звернули увагу через специфічний запах марихуани. На запитання правоохоронців, молодик розповів, що знайшов згорток з сировиною на вулиці, половину уже «скурив», а частину (витяг з кишені куртки) - залишив на потім.

Ще один молодик, забачивши патрульний нарад міліціонерів, які наближались до нього, вирішив тікати. Втім такі дії лише привернули увагу правоохоронців, які швидко наздогнали втікача. Хлопець не побажав спілкуватись з патрульними, навіть називати себе, й на місце події викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу. Прибулі оперативники відразу впізнали затриманого. Ним виявився 28-річний місцевий житель, фігурант не одного кримінального провадження, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків. Під час поверхневого огляду молодика у присутності свідків у нього було вилучено як ін’єкційні, так і курильні наркотичні засоби. Лише після цього затриманий заговорив: «Це не для збуту, а для мене».

- Наркотичні речовини вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Житомирській області. За всіма фактами тривають ретельні перевірки, – наголосив начальник Новоград-Волинського міськвідділу міліції Сергій Рябошапка. – Усі правопорушники понесуть відповідальність.

Водночас правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомляти про відомі їм факти, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, за телефоном спецлінії “102”. Лише спільними зусиллями міліції та небайдужих людей можна припинити розповсюдження наркотичних засобів.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...