Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 19:39
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 февраля 2015, 08:02

На Житомирщину прибуло 6843 переселенці

Кількість переселенців, які прибувають на територію Житомирщини з районів проведення антитерористичної операції, постійно збільшується. За оперативними даними, станом на 16 лютого, в область приїхало 6843 переселенці.

Як повідомляють у департаменті праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, усі переселені громадяни забезпечені тимчасовим житлом, медичним обслуговуванням, продуктами харчування та товарами першої необхідності.

За даними районних та міських штабів на території області нараховується 109 об’єктів усіх форм власності (12 – державної, 30 – комунальної, 67 – приватної, в яких можливе поселення 822 особи), преважна більшість яких, це приватні домогосподарства у сільській місцевості, що мають пічне опалення.

В обласній службі зайнятості зареєстровано 749 звернень. Зокрема, 179 осіб працевлаштовано, 484 отримали статус безробітного та 343 призначено виплату для безробітних.

На Житомирщині розроблена та діє Програма соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, та військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, інших силових структур області, що брали участь у антитерористичній операції. Для надання переселенцям грошової допомоги, як таким, що потрапили у важкі життєві обставини, у 2014 році виділено 505,0 тис. грн. та профінансовано на суму 175,7 тис. грн. На 2015 рік передбачено 500,0 тис. грн.

З метою забезпечення зазначеної категорії громадян умовами тимчасового проживання в установах, підприємствах, організаціях області, харчуванням, здійснення безпечного і регулярного перевезення учнів, дітей до місця навчання у сільській місцевості минулоріч було виділено 3995,0 тис. грн. та профінансовано 1187,7 тис. грн. На 2015 рік передбачено 2588,0 тис. грн.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...