Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Понеділок, 13 травня 08:28
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦКУ Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникам

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 июля 2015, 12:36

На Житомирщині СБУ в нарколабораторії виявила вибухівку

Управлінням СБ України в Житомирській області спільно з органами міліції і прокуратури Житомирської області викрито і припинено діяльність двох потужних нарколабораторій та затримано групу осіб, причетних до виготовлення та збуту мешканцям м. Житомира, області та прилеглих регіонів наркотичних засобів (амфетоміну та марихуани), виготовлених з придбаних за кордоном складових.

Встановлено, що зловмисники, використовуючи приватний будинок на території Житомирської області за допомогою високовартісного обладнання налагодили повний процес виготовлення амфетоміну з метою його подальшого збуту на території Західного регіону України.

Крім того, використовуючи інший приватний будинок в центрі м.Житомира обладнали його відповідним чином для посіву та вирощування з метою подальшого збуту конопель.

У ході проведення обшуків вказаних нарколабораторій та помешкань зловмисників співробітниками Управління виявлено та вилучено наркотичні засоби, бойову гранату «Ф-1», набої, холодну та травматичну зброю, а також речові докази злочинної діяльності вказаних осіб.

Наразі, у ході досудового розслідування особам, причетним до злочину планується оголошення підозри у вчиненні злочину, передбаченого ст.307 КК України та обрання стосовно них запобіжних заходів.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...