Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 12:05
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 сентября 2011, 09:03

На Житомирщині затримали крадія "випивки та закуски"

25 вересня до Новоград-Волинського міськвідділу звернувся 51-річний житель району
41 злочин зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних, 32 з них працівники міліції вже розкрили а саме: 4 крадіжки чужого майна, 12 випадків нелегального обігу наркотиків, грабіж та інші.

20 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

24 вересня до Чуднівського РВ із заявою звернулась 45-річна жителька райцентру, яка повідомила про те, що з її магазину невідомим викрадено спиртні напої та продукти харчування на загальну суму 815 гривень.
Працівники міліції за підозрою в скоєнні злочину затримали непрацюючого раніше судимого 26-річного жителя району.

25 вересня до Новоград-Волинського міськвідділу звернувся 51-річний житель району із заявою про те, що 24 вересня близько 13 години поблизу його будинку невідомий відкрито викрав у нього 570 гривень.
Оперативники карного розшуку в скоєні злочину обґрунтовано підозрюють непрацюючого раніше судимого 31-річного жителя району, розшук якого триває.

Минулої доби до Олевського РВ звернулась жителька району, 1960 р.н., із заявою про те, що на території ринку невідома особа з кишені її куртки викрала 915 гривень та банківську картку.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючу 52-річну жительку м. Коростеня, в якої викрадене вилучено.

Шановні громадяни! Перебуваючи у місцях масового скупчення людей будьте уважними та обачними. Ніколи не демонструйте стороннім, що маєте при собі значні суми грошей, тримайте окремо дрібні та великі купюри. Не зберігайте мобільні телефони, гаманці та інші цінні речі у легкодоступних місцях. Їх краще покласти до внутрішніх кишень, закритих сумок або портфелів. Якщо ж Вам все-таки не вдалося уникнути неприємностей, негайно зверніться до найближчого відділу міліції.

житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...