Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 20:05
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 февраля 2016, 14:18

13 офіцерів податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області привітали з річницею створення підрозділу «Фантом»

13 офіцерів податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області, які несли службу в зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, були запрошені у Державну фіскальну службу України для урочистого відзначення першої річниці створення спеціального підрозділу податкової міліції ДФС «Фантом».

Офіцерів податкової міліції з усієї України привітали Голова ДФС Роман Насіров, Перший заступник Голови ДФС Сергій Білан, керівники та представники Адміністрації Президента, Міністерства фінансів України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України та інших силових підрозділів і відомств, органів влади та волонтери.

«За короткий час нам вдалося створити високопрофесійний і добре оснащений підрозділ, здатний виконувати складні і підчас небезпечні для життя завдання. У «Фантомі» служать спеціально підготовлені офіцери –добровольці, справжні фахівці оперативно-розшукової справи. Вони здатні приймати зважені рішення, ефективно протидіяти злочинності та захистити наших громадян», – наголосив Роман Насіров.

Нагадаємо, що підрозділ «Фантом» був створений наприкінці січня минулого року для врегулювання складної ситуації з переміщенням товарів з неконтрольованої території. За цей час відбулося чотири ротації працівників спецпідрозділу, в лавах якого загалом служить 521 офіцер податкової міліції. Ризикуючи своїм життям, вони разом зі своїми колегами з інших правоохоронних органів у складі зведених мобільних груп контролюють лінію розмежування, не допускаючи потраплянню на ринки України контрабандних та фальсифікованих товарів.

З нагоди річниці працівникам «Фантому» були вручені відомчі відзнаки.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...