Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 12:11
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 апреля 2016, 09:32

У Житомирі поліцейські повернули власнику викрадений велосипед

25 квітня до чергової частини місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від 28-річного жителя обласного центру про крадіжку велосипеда.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що велосипед заявника, вартістю 3500 гривень, було викрадено з вулиці, де власник залишив його біля будинку без нагляду.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Провівши низку спеціальних заходів, правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетні троє чоловіків: 49-річний житель Житомирського району та 37-річні житомиряни, які у скоєному зізналися. Викрадений велосипед вилучили.

Чоловікам може загрожувати покарання у вигляді арешту на строк від 3 до 6 місяців, обмеження чи позбавлення волі строком до 5 років.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...