Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 20:19
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 мая 2016, 17:46

Коростень: вогнеборці ліквідували пожежу у господарчих будівлях

24 травня об 11:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарських будівель у м. Коростень. До місця виклику негайно виїхало два відділення вогнеборців 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини.

Вони встановили, що загальна площа пожежі сягає близько 80 кв. метрів. Крім того існувала загроза перекидання полум’я на дах 2-х поверхової житлової будівлі, що розташована на відстані трьох метрів. Також з’ясувалось, що господарські приміщення знаходилися під одним дахом з іншими «сарайчиками» та гаражами, в яких зберігався автотранспорт і речі домашнього вжитку мешканців, які проживають в сусідніх багатоповерхівках.

Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткового відділення з 37-го професійного пожежного посту та двох добровільних пожежних дружин виправної колонії та заводу МДФ.

Спільними зусиллями об 11:34 пожежу локалізували, а об 14:45 – ліквідували. Внаслідок займання вогнем знищено господарські приміщення на площі близько 80 кв. метрів, а також частково пошкоджено дах розташованого поруч гаражу. Однак під час ліквідації надзвичайної події вогнеборцями вдалося евакуювати 2 одиниці автотранспортних засобів та врятувати від знищення вогнем інші будівлі на площі близько 400 м. кв. Загиблих та травмованих не виявлено. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 5 одиниць основної пожежно-рятувальної техніки та 20 вогнеборців.
Погода, Новости, загрузка...