Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 18:40
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 июня 2016, 11:23

Коростенські поліцейські затримали злодія

Правоохоронці встановили, що крадіжку майна з дачного будинку у с. Шершнях вчинив 42-річний місцевий житель. Триває досудове розслідування.
31 травня до Коростенського відділу поліції звернулась 57-річна жителька Володарсько-Волинського району із заявою про крадіжку з її дачного будинку, розташованого у с. Шершнях, майна загальною вартістю понад 1000 гривень.

На місці події поліцейські з’ясували, що зловмисник зірвав навісний замок з вхідних дверей та викрав з приміщення електродвигун, радіоприймач та дві сокири.
У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетний 41-річний місцевий житель. Чоловік у скоєному зізнався.

Нині триває подальше досудове розслідування. Підозрюваному загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...