Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 17:10
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2016, 08:35

Очікується зміна погодних умов

УВАГА! За прогнозами Укргідрометцентру, 11 жовтня хмарно з проясненнями. В західних та місцями північних областях невеликий, вдень на півдні Одещини та в Карпатському регіоні помірний дощ (в горах з мокрим снігом); на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці в Україні місцями туман. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний (в південній частині переважно північно-східний), 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, в Карпатському регіоні місцями 0-3° морозу; вдень у західних та північних областях 7-12° тепла, на решті території 13-18°.

Протягом 12-13 жовтня хмарно з проясненнями. 12 жовтня вночі на Закарпатті, Прикарпатті, Вінниччині та Одещині, вдень на Правобережжі, Херсонщині та в Криму дощі, місцями сильні, в Карпатах дуже сильний мокрий сніг, на решті території без опадів; 13 жовтня в Україні, крім крайньої півночі, дощі, вночі місцями сильні, у західних областях з мокрим снігом. Вітер південно-східний і східний, 7-12 м/с, в Україні, крім північних областей, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° тепла, на півдні до 12°, 12 жовтня у Карпатах, 13 жовтня у західних та північних областях від 3° тепла до 2° морозу; вдень 7-12° тепла, на крайньому півдні країни до 17°, 13 жовтня у західних, північних та центральних областях 3-8° тепла.


Саме тому ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.
Погода, Новости, загрузка...