Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 28 квітня 13:25
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 октября 2016, 12:18

Фестиваль КВН серед команд Житомирського національного агроекологічного університету

Показали студентське життя у гуртожитку та в університеті, побачення в парку, покупки у супермаркетах, ректора на дискотеці, молодість декана – і все це у гумористичній формі. А ще знайшли сина ректора, представили мініатюри на професійні теми, танцювали і співали пісні на латині.

Саме таким був фестиваль команд КВН у Житомирському національному агроекологічному університеті 19 жовтня.

На одній сцені за право бути кращими змагалося шість команд із різних факультетів агроуніверситету. У складі журі – ректор ЖНАЕУ Олег Скидан, проректори університету, відомі КВНщики міста, інші.

Кожна команда підготувала «візитку», а також відповідала на питання глядачів із залу.

За підсумками гри перемогла команда технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного факультету «Технополіс». Їхні жарти відзначили усі члени журі, а іншим командам порадили готуватися краще та запросили до участі у Чемпіонаті КВН Житомирщини, який стартує вже 7 листопада у драмтеатрі.

У якості подарунка переможцям дісталася лопата. За ініціативи профкому ЖНАЕУ усі учасники фестивалю отримали солодкі подарунки, а журі відзначило команди грамотами.

«Ви показали нам сьогодні професійний КВН. Щиро, від душі, неповторно. Дякуємо командам і вболівальникам за це свято гумору і за цю атмосферу. Перемогли всі, адже, в першу чергу, вийшовши на цю сцену, ви перемогли себе. «Технополіс» був однозначно кращим, але й інші команди виступали достойно. Дівчата і хлопці з агрономічного факультету, факультету ветеринарної медицини, факультету економіки та менеджменту, технологічного факультету, факультету інженерії та енергетики, факультету екології та права – ви усі великі молодці. Ще раз дякуємо і чекаємо на нові зустрічі», – поділився враженнями проректор з науково-педагогічної роботи, соціального та гуманітарного розвитку ЖНАЕУ Іван Мартинчук.
Погода, Новости, загрузка...