Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 17:48
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 января 2017, 11:58

За минулу добу рятувальники ліквідували 4 пожежі, що виникли на території області

15 січня о 16:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій споруді в с. Поліське Коростенського району.

З’ясувалося, що вогнем повністю охоплена покрівля шлакоблочної господарчої будівлі на площі 32 кв.м. Також існувала загроза поширення полум’я на житловий будинок, що знаходився на відстані 5-6 метрів. Начальник караулу 37-го професійного пожежного поста прийняв рішення залучити на допомогу відділення з 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини для підвозу води.

О 16:50 пожежу локалізували, а о 18:32 ліквідували. Вогонь знищив покрівлю господарчої споруди. Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.

За попередніми даними, займання сталося внаслідок короткого замкнення в електромережі. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями.

Цієї ж доби вогнеборці ліквідували ще 3 пожежі: у м. Житомирі – загорання сміття у напівзруйнованій будівлі, м. Коростень – у житловому будинку, Ємільчинський район – у дерев’яній лазні.
Погода, Новости, загрузка...