Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 14:51
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 марта 2017, 10:36

У Житомирському районі поліція викрила крадія

Поліцейські викрили жителя району у крадіжці металевих кутників з місцевого розважального комплексу. Розпочато досудове розслідування.

14 березня до Житомирського районного відділення поліції звернувся власник розважального комплексу із повідомленням про крадіжку з території закладу металевих кутників вартістю 1800 гривень.

У ході проведених заходів дільничні офіцери поліції з’ясували, що до вчинення злодіяння причетний 41-річний житель с. Буки. Чоловік у скоєному зізнався.
Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством такі дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...