Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 02 травня 00:45
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦКУ Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникам

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 февраля 2018, 10:53

В Овручі поліція вилучила наркотики у перехожого

7 лютого на одній з вулиць районного центру поліцейські, які патрулювали місто, помітили підозрілого перехожого. У ході подальшої перевірки з’ясувалось, що 22-річний овручанин зберігає при собі паперовий згорток з рослинною масою, попередньо – наркотичним засобом.

Під час поверхневого огляду, працівники поліції виявили у молодика в кишені паперовий згорток з подрібненою рослинною масою. За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група Овруцького відділення поліції.

Виявлене було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...