Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 10:50
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 февраля 2018, 09:51

В Житомирській області горіла будівля санаторію

13 лютого о 23:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховій будівлі санаторію у м. Коростишів. Чоловік увімкнув на зарядку мобільний телефон у електроподовжувач та пішов до друзів у іншу кімнату. Люди, прокинувшись вночі від їдкого запаху диму, одразу сповістили про це рятувальників і намагались самотужки впоратись із займанням, проте їм це не вдалося.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику в будівлі спостерігалось сильне задимлення. Їм довелось застосовувати апарати на стисненому повітрі. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання в одній із житлових кімнат на першому поверсі. Там горів диван. Також рятувальники провели евакуацію 30 проживаючих з будівлі.

Силами бійців ДСНС о 00:25 пожежу локалізовано, а о 00:30 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити диван у кімнаті.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі могло стати коротке замкнення електропроводки зарядного пристрою мобільного телефону.
Погода, Новости, загрузка...