Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 06:55
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 марта 2018, 21:53

Поліцейські викрили крадія товарів з житомирського магазину електроніки

Дільничні офіцери поліції встановили причетність 18-річного жителя м. Житомира до крадіжки музичної колонки з прилавка магазину. Триває з’ясування обставин події.

До поліції звернувся менеджер магазину електроніки та комп’ютерної техніки, розташованого в одному з торгівельних центрів. Чоловік повідомив, що під час ревізії виявлено відсутність товару.

На місці події правоохоронці з’ясували, що правопорушення було вчинено 14 березня. Серед інших відвідувачів торгівельного закладу поліцейським вдалося ідентифікувати раніше судимого 18-річного житомирянина, якого обґрунтовано підозрюють у крадіжці товару.

Нині триває подальше з’ясування обставин події.

Відповідно до ст. 185 (Крадіжка) КК молодикові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...