Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 08:16
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 апреля 2018, 10:16

Спроба уникнути відповідальності не вдалась

Державною екологічною інспекцією у Житомирській області нещодавно повідомлялось про виявлені порушення при проведенні планової перевірки ТОВ «Каміа Плюс», яке здійснює ведення мисливського господарства на території Попільнянського району. Під час перевірки у вольєрі, що знаходяться в лісовому масиві було виявлено пошкодження тваринами 4808 дерев до ступеня припинення росту. Загальний розмір шкоди заподіяної лісу склав 2 млн. 543 тис. грн.

З метою уникнення відповідальності ТОВ «Каміа Плюс» в кінці 2017 року було подано позов до Житомирського окружного адміністративного суду про визнання протиправних і незаконних дій під час перевірки працівниками Інспекції, а також про скасування припису щодо усунення недоліків.

Рішенням Житомирського окружного адміністративного суду від 14.03.2018 року визнано правомірні дії працівників Держекоінспекції у Житомирській області щодо проведення перевірки за результатами якої нараховано збитки, тобто у вищезазначеного товариства спроба уникнути відповідальності не вдалася.
За безвідповідальне ставлення мисливського господарства до утримання диких тварин у вольєрі, доведеться сплатити завдану шкоду в повному обсязі.
Погода, Новости, загрузка...