Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 07:45
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июня 2018, 12:34

У Житомирі буде проходити пiдготовча програма для волонтерiв Корпусу Миру США

Ми запрошуємо yкраїнські родини прийняти в свої домiвки для тимчасового проживання громадянина Америки, волонтера Корпусу Миру. Проживання волонтерiв Корпусу Миру в українських родинах є одним з найцiннiших аспектiв пiдготовчої програми. Oкрім проживання в родинах, волонтери будугь вивчати українську мову, проходити стажування в загальноосвiтнiх та вищих навчальних закладах, державних та громадських органiзацiях. Витрати на харчування та проживання вiдшкодовуються.

Корпус Миру - це неполiтична нерелiгiйна органiзацiя уряду США, що має на меті професiйний та кульryрний обмiн мiж країнами. В Україні Корпус Миру здiйснює свою дiяльнiсть з 1992 року. Волонтери Корпусу Миру, якi є громадянами США, працюватимугь в Україні на запрошення Mіністерства освiти i науки України та Miністерства економiчного розвитку i торгiвлi України.

Якщо Вас зацiкавила ця iнформацiя, будемо радi вiдповiсти на вci Вашi запитання. Будь ласка, звертайтеся за телефонами:

073 -282-92-41 (Life)- Свiтлана Середа, Координатор пiдготовчої програми Корпусу Миру
Погода, Новости, загрузка...