Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 27 квітня 03:14
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 июля 2018, 23:04

У Житомирі ліквідували загоряння в п’ятиповерхівці

11 липня об 11:52 до Служби порятунку «101» м. Житомира надійшло повідомлення про задимлення в 5-поверховому житловому будинку. Пожежа виникла в невеликій дерев’яній технічній споруді, надбудованій на даху будинку при виході на покрівлю.

Складність ліквідації пожежі полягала у відсутності драбини, що з’єднувала п’ятий поверх та горище. Фахівці ДСНС застосували пожежну автодрабину, за допомогою якої змогли ззовні дістатися до осередку горіння. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання у складі ланки газодимозахисної служби.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Пожежу локалізували о 12:10 та повністю ліквідували о 13:05. Рятувальники запобігли поширенню полум’я на житлові приміщення багатоповерхівки. Вогнем знищена дерев’яна надбудова та пошкоджено електрокабель, оздоблення стін та стелі 5 поверху.

Попередньо встановлено, що пожежу могла спричинити необережність під час проведення вогневих робіт.
Погода, Новости, загрузка...