Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 09:45
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 июля 2018, 10:44

У Житомирі ліквідували загоряння у квартирі, спричинене коротким замкненням в електромережі

24 липня об 11:16 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Ю.Тютюнника. За вказаною адресою виїхало рятувальне відділення частини спеціальної пожежної техніки.

Вже на місці з’ясувалося, що з балкону оселі на другому поверсі йде дим. Сповістили про подію сусіди, господарів вдома не було. За допомогою триколінної драбини бійці ДСНС потрапили через відкрите вікно балкону всередину оселі. Там, на кухні, тліли розетка, в яку був увімкнений холодильник, частина плінтусу та стілець. Щоб розпочати гасіння, рятувальники спочатку знеструмили квартиру. Далі за допомогою підручних засобів об 11:30 локалізували займання, а вже об 11:50 – ліквідували.

Фахівці ДСНС запобігли розповсюдженню пожежі по всій площі оселі. Внаслідок надзвичайної події пошкоджено розетку, плінтус та стілець.

Попередня причина займання – коротке замкнення в електромережі.
Погода, Новости, загрузка...