Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 08:07
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 августа 2018, 11:20

Ємільчинський дільничний офіцер поліції виявив у перехожого наркотики

Увечері поліцейській помітив на одній з вулиць с. Кам’яногірки підозрілого чоловіка. У подальшому з’ясувалося, що той ніс у торбині понад сотні рослин маку.

Поліцейський звернув увагу на чоловіка, явно не місцевого жителя, який сторожко йшов вулицею. Дільничний офіцер вирішив з’ясувати, з якою метою той перебуває у населеному пункті та чи все гаразд. У подальшому правоохоронець з’ясував, що зупинений ним перехожий – 33-річний житель смт Ємільчиного. А в торбинці у чоловіка знаходиться понад 120 рослин маку, які той, за його твердженням, роздобув для особистих потреб.

За таких обставин місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Виявлене було вилучено та підготовлено клопотання до суду щодо направлення його на експертне дослідження.

Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...