Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 08:07
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 сентября 2018, 10:08

На Житомирщині ще один посадовець органу місцевого самоврядування несвоєчасно подала декларацію без поважних причин

Новоград-Волинською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання декларації без поважних причин) щодо секретаря сільської ради Новоград-Волинського району.

Встановлено, посадова особа органу місцевого самоврядування подала декларацію за 2017 рік з порушенням вимог чинного законодавства, після закінчення встановленого терміну - 06.04.2018.

До того ж, під час судового розгляду справи секретар сільської ради не назвала будь-яких поважних причин, які завадили б своєчасному поданню декларації.
У зв’язку з цим постановою Новоград-Волинського районного суду вказану особу визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, та накладено штраф у розмірі 850 грн.
Погода, Новости, загрузка...