Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 15:16
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 ноября 2018, 17:42

Водії, дотримуйтесь правил дорожнього руху!

Найбільшою проблемою при керуванні на великій швидкості є брак часу для реакції на зміну дорожньої ситуації – тобто час, за який водій побачив перешкоду та здійснив заходи, аби запобігти аварійній ситуації: натиснув на гальма чи зманеврував. У різних людей цей час коливається від пів секунди до двох секунд. Відповідно, що вища швидкість автомобіля, то більшу відстань проїде автомобіль за час реакції водія. І що менша швидкість, то більша ймовірність того, що водій встигне уникнути аварії. У недосвідчених водіїв час реакції суттєво більший.

Згідно з рекомендацією, що надана Всесвітньою організацією охорони здоров'я, зменшення максимальної швидкості всього на п'ять відсотків скорочує кількість смертельних ДТП на 30 відсотків. На меншій швидкості водії матимуть більше часу, щоб відреагувати на зміни на дорозі, а їхній гальмівний шлях буде, залежно від попередньої швидкості, суттєво коротшим. Встановлена швидкість значно збільшує шанси на виживання найбільш вразливих учасників дорожнього руху - пішоходів і велосипедистів.

Водії, дотримуйтеся правил дорожнього руху, не перевищуйте встановлених швидкісних режимів – подбайте не лише про своє життя, але й про життя людей котрі Вас оточують!
Погода, Новости, загрузка...