Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 12:58
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 февраля 2019, 11:55

Прикордонникам надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою для будівництва багатоквартирного житлового будинку

Сьогодні, 27 лютого, на позачерговому засіданні сесії Житомирської міської ради депутати прийняли рішення про надання Північному регіональному управлінню Державної прикордонної служби України дозволу на розроблення проекту землеустрою на земельній ділянці 0,36 га по вул. Кибальчича 20-а для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Проект рішення виносився на розгляд постійних комісій, які рекомендували:

«Вказати орієнтовну площу земельної ділянки за адресою: м. Житомир, вул. Кибальчича, 20-а-0,3600 га, з яких встановити обмеження щодо здійснення будівництва площею 0, 1600 га».

Також комісія з питань містобудування, архітектури та землекористування рекомендувала на місці першої секції проектом будівництва передбачити розміщення спортивного та дитячого майданчиків, а секцію, що переноситься, розташувати, повернувши на 90 градусів.
Погода, Новости, загрузка...