Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 12:51
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 марта 2019, 13:15

Менше, ніж за 5 років, ми перетворили армію в гарантію суверенітету і незалежності держави, – Президент у Житомирі

За останні роки Збройні сили України відродилися і стали гарантією суверенітету і незалежності держави. На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко вчора, 11 березня, під час спілкування з бійцями 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на Житомирщині.
«Ви пам’ятаєте, з чого нам довелося починати. У 2014 році армія була розграбована, принижена, не було бронежилетів, розгрузок, аптечок, харчування, речового забезпечення, бронетехніки, інколи вирушали на передову на шкільних автобусах. Не було найнеобхіднішого. Озброєння було, яке не стріляло. І зараз ми можемо про це відверто сказати. У неймовірно короткий термін Збройні сили України відродилися завдяки потужній підтримці українського народу, добровольців і волонтерів, мужності наших воїнів і рішучих дій влади. Ми з вами були творцями кардинальних змін, які відбулися. Менше, ніж за 5 років, перетворили нашу армію в реальну і потужну силу, гарантію суверенітету і незалежності нашої держави», – зазначив Петро Порошенко.

Глава держави наголосив, що захищатиме армію від тих, хто наживається на бійцях, і ніщо не захистить злочинців від відповідальності.

«Моє завдання як Верховного Головнокомандувача, поки армія захищає фронт, захистити її в тилу, прикрити від політиканів, які паплюжать результати всього, що зроблено. Наголошую – ані прізвища, ані посади, ані давні знайомства – нічого не прикриє і не захистить жодного спритного ділка».

Нагадаємо, під час візиту на Житомирщину Петро Порошенко відкрив перші 4 гуртожитки поліпшеного типу для військовослужбовців-контрактників.
Погода, Новости, загрузка...