Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 17:46
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 марта 2019, 16:51

Житомирський район: піротехніки знищили 40 артснарядів часів минулих війн

18 березня група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила 40 боєприпасів часів минулих війн, знайдених поблизу с. Камۥянка Житомирського району.

До рятувальників звернулися поліцейські, які повідомили, що місцеві мешканці знайшли вибухонебезпечний предмет у заглибленні на відкритій місцевості. Під час проведення обстеження прилеглої території піротехніки знайшли ще 39 аналогічних боєприпасів. Всі вони ідентифіковані як артилерійські снаряди калібром 45 мм.

Шановні громадяни! Управління ДСНС Житомирщини нагадує, що у разі виявлення підозрілого предмету одразу телефонуйте за номерами екстрених служб «101» та «102». Опишіть фахівцям ДСНС місце, де ви помітили небезпечну знахідку та спробуйте її чимось обгородити. Подібні предмети забороняється брати до рук та здійснювати з ними різноманітні маніпуляції. Обов’язково дочекайтеся приїзду фахівців та покажіть їм місце знаходження боєприпасів.
Погода, Новости, загрузка...