Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 13:09
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 мая 2019, 10:28

Надзвичайні події в Житомирській області за минулий тиждень

Минулий тиждень для більшості був малоробочим, але не для поліції. За цей період надійшло майже 3,6 тисяч повідомлень, кожне одинадцяте з них мало ознаки кримінальних правопорушень. І завдяки проведеним поліцейськими заходам кожен сьомий злочин уже розкритий.

29 квітня поліцейські затримали житомирянина, який «закладав бомбу» у під’їзд житлового будинку. Під час обстеження багатоповерхівки поліцейські небезпечних предметів не виявили, а жартівникові нині загрожує до 6 років ув’язнення.

1 травня в одному з студентських гуртожитків обласного центру конфлікт між парубками закінчився для одного з них госпіталізацією з ножовими пораненнями, а для іншого – затриманням поліцією. Слідчі кваліфікували подію як замах на вбивство.

2 травня увечері у результаті падіння з 9-го поверху травмувався півторарічний хлопчик. Дитину було терміново доставлено до лікарні, а усі обставини події поліцейські з’ясовувають у рамках розпочатого кримінального провадження. На щастя, загрози життю хлопчика нині немає, хоч він і потребує подальшого тривалого лікування.

3 травня поліцейські затримали парубків, які незаконно заволоділи автомобілем «Фольксваген», що належить 26-річному жителю обласного центру. Чоловік взявся підвести їх. На околиці міста пасажири із погрозами застосування сили відібрали транспортний засіб разом із ключами та документами. Двоє з них уже затримані. Розшуки третього тривають. Авто повернуто власнику. Парубкам може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі

4 травня в обласному центрі житомирянка вдарила пляшкою по голові патрульного. Подія сталася уночі на вулиці, коли поліцейські припиняли розпиття компанією спиртного у громадському місці. Тепер жінці за вчинене загрожує кримінальна відповідальність .

За минулий тиждень на автошляхах області сталося 136 дорожньо-транспортних пригод, 23 з них із потерпілими. У результаті 2 людей загинули та 35 отримали травми різного ступеня тяжкості.

5 травня на автодорозі Житомир-Сквира-Ставище, поблизу с. Станишівки, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. У результаті двоє людей загинули ще п’ятеро травмовані. Розпочато кримінальне провадження.

Водночас за цей період поліцейські припинили 1087 порушень Правил дорожнього руху, з них 82 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.
Погода, Новости, загрузка...