Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 09:12
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 сентября 2019, 12:28

В Житомирській області за добу - 28 пожеж

Управління цивільного захисту населення облдержадміністрації вкотре закликає жителів області бути відповідальними у дотриманні вимог пожежної безпеки. Так, тільки упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи області 28 разів виїздили на гасіння пожеж, які виникли на території області. Приміром, в с. Біла Криниця Радомишльського району виникла пожежа в житловому будинку, яка поширилась на літню кухню та господарську будівлю. Вогнем знищено 60 м² покрівлі оселі та літню кухню з господарською спорудою. Палав житловий будинок і в с. Квітневе Попільнянського району. Вогонь спопелив покрівлю, перекриття та домашні речі.

Крім того, в с. Любимівка Андрушівського району виникла пожежа в дерев’яному дровітнику. І,як наслідок, згоріли дровітник та 3 м³ дров. А в с. Глинівці, цього ж району, вогонь знищив сінник та 5 тон сіна.

Сталося також 12 випадків загоряння сухої рослинності та 7 – сміття. Вигоріло сухотрав'я на загальній площі понад 22 гектари та сміття на площі 1тис. 205 м².

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з'ясовують фахівці.
Погода, Новости, загрузка...