Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Понеділок, 13 травня 09:38
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦКУ Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникам

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 сентября 2019, 17:10

Піротехніки знищили 3 артснаряди та протитанкову міну

6 вересня піротехніки Управління ДСНС області знищили 4 боєприпаси часів минулих війн. Одне із повідомлень надійшло до рятувальників із с. Вۥюнище Малинського району. Там під час проведення будівельних робіт на приватній ділянці чоловік викопав 3 вибухонебезпечні предмети. Фахівці ДСНС ідентифікували їх як артилерійські снаряди калібром 76 мм.

Також напередодні в Житомирі громадяни знайшли протитанкову міну на узбіччі дороги по вул. Кооперативна. Неподалік є пункти прийому металу. Припускають, що люди намагалися здати її, а коли знахідку не прийняли просто викинули її біля будівельного сміття.

Шановні громадяни! Рятувальники вкотре нагадують, помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю – не чіпайте його! В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!
Погода, Новости, загрузка...