Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Неділя, 12 травня 19:17
Анонси
В епіцентрі
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦК
На Житомирщині чоловіків закликають оновити свої дані в ТЦКУ Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникам

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 сентября 2019, 14:06

Огляд актуальних можливостей для ІГС Житомирщини

Англомовний курс «Very Verified! Course on Media Literacy» у Львові

Проводиться набір на курс «Very Verified Course on Media Literacy 2019» у Львові на базі ГО «Центр Освітньої Політики».



Посольство Сполучених Штатів Америки в партнерстві з IREX та EdEra оголошує набір слухачів на безкоштовний англомовний курс «Very Verified! Course on Media Literacy» у м. Львів.



Навчання проходитиме у приміщенні ГО «Центр Освітньої Політики» (пл. Ринок, 8) протягом п’яти тижнів за методикою змішаного навчання – заняття на інтерактивній платформі онлайн та групові дискусії в аудиторії англійською мовою один раз на тиждень з 23 вересня по 27 жовтня 2019 р.



Для участі у курсі необхідно володіти англійською мовою щонайменше на рівні Intermediate (B1).



Слухачі, які успішно пройдуть курс, матимуть можливість отримати престижний сертифікат від Посольства Сполучених Штатів в Україні та IREX.



Будь ласка, заповність аплікаційну форму англійською мовою. Останній день реєстрації – 20 вересня 2019 року. Кількість місць обмежена до 25 слухачів.



З питаннями та за додатковою інформацією звертайтеся за електронною поштою: hb.english.lviv@gmail.com



Підвищення професійного рівня та тренінги

«Music Moves Europe» (MME) є рамковою підпрограмою Європейської комісії на підтримку музичного сектору. Вона була розроблена на основі низки зустрічей з представниками індустрії, які відбувались, починаючи з 2015 року. Після чого підпрограма «Music Moves Europe» була запущена як стратегічна ініціатива Комісії і зараз загалом виконує функції підтримки музичного сектору ЄС.



Яку підтримку надає цей конкурс? Загальна мета конкурсу – визначити та підтримати щонайменше 10 інноваційних та стійких пілотних навчальних програм для молодих музикантів та професіоналів у музичному секторі, які працюють на європейському рівні. Ці навчальні програми (тренінги) повинні покращити потенціал сектору та сприяти його професіоналізації. Висновки за результатами роботи за цим конкурсом допоможуть розробити інтегровану стратегію музичної підтримки в якості нового елементу наступної програми «Креативна Європа» після 2020-го року. Вона покликана сприяти розвитку європейського розмаїття та таланту, конкурентоспроможності сектору, а також розширенню доступу громадян до музики у всій її різноманітності.



Який розмір підтримки можна отримати? Максимум 80% від загального обсягу коштів, передбачених на проект. До 90 тис. євро на проект.



Хто може подаватися на конкурс? – Для програми «Креативна Європа» не важливо, якого типу юридичної реєстрації є ваша організація.



Зверніть увагу! Афілійовані юридичні особи із заявником не можуть подаватись на даний конкурс. Фізичні особи не можуть подавати заявки на отримання гранту.



Організації з яких країн можуть виступати партнерами? Організації із країн, що входять у підпрограму «Культура» програми «Креативна Європа» на момент подання заявки (повний перелік можна знайти тут: http://bit.ly/2lH8j8u).



Дедлайн: 31 жовтня 2019 року (12:00 за Брюсселем, центральноєвропейський час)



Всі деталі тут: http://bit.ly/2ktCDTZ



Конкурс для молодих графічних дизайнерів

Група компаній МТІ спільно з провідними українськими креативними агенціями розпочала конкурс з розробки свого нового логотипу серед молодих графічних дизайнерів віком від 16 до 25 років. Проект MTI Upgrade надає можливість початківцям – талановитим школярам, студентам профільних факультетів вишів й працюючим дизайнерам – створити потужний кейс для свого портфоліо та увійти в історію великого бізнесу.



Дизайн-макети проекту логотипу MTI Group будуть прийматися на конкурс з 11 вересня по 11 жовтня 2019 року. Після цього кращі роботи обиратиме журі.



Кожна робота, яка відповідає усім критеріям технічного та конкурсного завдань, отримає зворотній зв’язок у вигляді деталізованої оцінки та порад від членів журі. Переможець отримає грошову винагороду у розмірі 25 000 грн. Також три призера зможуть пройти місячне оплачуване стажування в Групі компаній MTI, а ще три – отримають сертифікати на покупки в мережі магазинів INTERTOP.



Важливо, що у ході проведення конкурсу члени журі мають право запрошувати учасників до співпраці у власних творчих проектах, поза процедурою проведення конкурсу.



Інформація про правила участі у конкурсі розміщено на офіційному сайті: https://mtigroup.ua/upgrade



Дедлайн – 11 жовтня.



Гранти до 1.5 млн євро на дослідження від Європейської дослідної ради

Гранти від Європейської дослідної ради (ERC) направлені на підтримку дослідників у реалізації фундаментальних науково-дослідних проектів.



Стартовий грант від ERC підтримує лідерів-дослідників, які збираються створити чи зміцнити науково-дослідницьку групу та розпочати проводити незалежні дослідження у Європі. Грант спрямований на перспективних дослідників, які мають доведений потенціал стати незалежними лідерами досліджень. Цей грант підтримуватиме створення нових визначних дослідницьких груп та зміцнить інші нещодавно створені.



Заявку на отримання гранту від ERC має подати кандидат із підтримкою та від імені приймаючої установи. Вона може бути подана лише у відповідь на відкритий конкурс через веб-сервіс подачі заявок.



Для отримання додаткової інформації зв’яжіться зі своїм національним контактним центром: erc.europa.eu/national-contact-points



Кінцева дата: 16 жовтня 2019, 17:00 CET.



Більше за посиланням: erc.europa.eu/starting-grants



Конкурс кращих партнерських проектів Partnership for Sustainability Award 2019

Локальна мережа Глобального договору ООН в Україні розпочинає прийом заявок на другий міжнародний конкурс партнерських проектів Partnership for Sustainability Award 2019.



Це конкурс проектів, що направлені на сталий розвиток та виконані у партнерстві між різними групами стейкхолдерів, такими як приватна компанія, некомерційна організація або місцева влада задля досягнення сталого розвитку.



Прийом заявок триває до 30 вересня 2019 року. Аплікаційні форми для участі є на сайті Локальної мережі Глобального договору ООН – https://globalcompact.org.ua/news/podacha-zayavok-na-partnership-for-sustainability-award-2019/



Проекти приймають у чотирьох категоріях: суспільство, планета, мир та економічний розвиток.
Погода, Новости, загрузка...