Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 10:24
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 октября 2019, 10:57

Упродовж минулої доби рятувальники залучались до ліквідації загорянь сухої рослинності, сміття та грубих кормів

21 жовтня об 11:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави в с. Вербівка Лугинського району. Селяни з самого ранку відчували запах горілого, виходячи на подвір’я. Пізніше сільський голова побачив густий дим посеред населеного пункту, про що й сповістив рятувальників.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців було встановлено, що горить суха трава на площі 1 га. Навколо осередку займання, у десяти метрах, розташовані господарчі та житлові будівлі, на які по траві міг перекинутися вогонь. На місці загоряння ще й спостерігались поклади торфу.

Силами бійців ДСНС о 12:11 пожежу локалізовано, а о 16:25 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено 1 га сухостою. На розташовані поруч будівлі полум’я не перекинулося.

Того ж дня в с. Болотниця Народицького району горів дерев’яний сінник. Господиня вчасно виявила загоряння та викликала вогнеборців. Рятувальники не допустили перекидання полум’я на господарчі будівлі, що в були в кількох метрах від осередку займання. Вогнем знищено 2 т грубих кормів, що знаходились у сіннику.

Крім того, упродовж минулої доби бійці ДСНС 4 рази гасили палаюче сміття: двічі в Житомирі, а також в Коростені та с. Барашівка Житомирського району.

Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини загорянь наразі встановлюють фахівці.
Погода, Новости, загрузка...