Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 15:49
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 января 2020, 18:03

У міській раді відбулася різдвяна зустріч для дітей пільгових категорій

Для житомирських дітлахів влаштували свято в міській раді. Тут 14 січня на гостей чекала зустріч з керівництвом міста з розважальною програмою, різдвяними піснями та врученням подарунків.

До запрошених дітей та їх батьків звернулися міський голова Сергій Сухомлин та секретар міської ради Наталія Чиж з побажаннями чистого неба, сяючого сонця та мирного майбутнього дітлахам.

«До заходу долучені 58 дітей із сімей полеглих учасників АТО/ООС; 12 дітей із сімей учасників АТО/ООС, які перебувають в складних життєвих обставинах; 18 дітей із сімей, де є діти із інвалідністю і які перебувають у надзвичайно складних життєвих обставинах; 68 дітей із сімей у надзвичайно складних життєвих обставинах та перебувають на обліку Центру соціальних служб», - повідомила Ольга Юрченко, директорка міського центру соціальних служб.

Традиційне різдвяне привітання організовано для дітей пільгових категорій Благодійним Фондом «Компас» спільно з Житомирським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Погода, Новости, загрузка...