Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 13:00
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 января 2020, 14:21

Коростенський район: піротехніки знищили 4 боєприпаси часів минулих війн

22 січня група піротехнічних робіт Управління ДСНС у Житомирській області знищила 4 вибухонебезпечні предмети часів минулих війн. Усі знахідки виявлено на території Коростенського району.

Перший виклик про виявлення підозрілих предметів надійшов до Служби порятунку «101» із с. Ходаки. На приватній ділянці проводились земляні роботи. Чоловіки влучили лопатою по невідомому металевому предмету. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували його як артилерійський снаряд калібром 152 мм часів минулих війн. Обстеживши ділянку, піротехніки ще й відшукали ручну гранату Ф-1.

Інше повідомлення зафіксовано із с. Михайлівка того ж району. Місцеві шукачі металу відкопали посеред поля 2 артснаряди калібрами 76 та 120 мм часів минулих війн.

Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією.
Погода, Новости, загрузка...