Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 18:08
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 февраля 2020, 11:52

У Житомирі сьогодні презентація авторських виробів «Іди за світлом, і сам неси світло»

Сьогодні, 12 лютого 2020 року, о 14.00 у Житомирі в обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться презентація авторських виробів і картин керамістки Олени Цвєткової «Іди за світлом, і сам неси світло».

Про це повідомляє департамент культури, молоді та спорту ОДА.

Олена Цвєткова народилась в місті Житомирі в родині інженерів-конструкторів, здобула дві вищі освіти, за фахом інженер-програміст. З 2015 року активно займається керамікою, вела гурток при клубі «Супермама».

Першу авторську виставку художниці-керамістки під назвою «Крізь час та простір», яку вона присвятила батьку, було презентовано у травні 2019 року в Домі української культури.

Влітку 2019 року разом із подругою Марією Рязановою Олена створила творчий дует «Чорна ніжність», який приймав участь у щорічному фестивалі в с. Немиринцях «Купальські роси».

Запрошуються молодь, митці, журналісти та всі бажаючі.
Погода, Новости, загрузка...