Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 11:46
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 апреля 2020, 16:28

На Житомирщині провели онлайн семінар для фахівців соціальної роботи

Сьогодні, 24 квітня, в Житомирському обласному центрі соціальних служб відбувся навчальний вебінар для спеціалістів та фахівців із соціальної роботи місцевих центрів та об’єднаних територіальних громад області. Тема онлайн спілкування – «Моніторинг сімей з дітьми та дітей, що перебувають в альтернативному сімейному догляді у період пандемії СOVID-19».

Розпочала вебінар – директор Житомирського обласного центру соціальних служб Ганна Антіпова. Для участі у вебінару були запрошення регіональні координатори фонду Lumos в Житомирській області Олександр Янко та Наталя Шигонська. Вони розповіли про рекомендації щодо моніторингу сімей з дітьми, та дітей, що перебувають в альтернативному сімейному догляді.

Начальник відділу методичного забезпечення соціальної роботи Житомирського обласного центру соціальних служб Тетяна Піка розповіла про алгоритм дій щодо захисту прав дітей та соціальної підтримки сімей з дітьми в умовах карантину.
Погода, Новости, загрузка...