Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 12:35
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 июля 2020, 16:27

Упродовж доби бійці ДСНС області врятували два приватні домоволодіння від повного знищення вогнем

22 липня о 07:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в с. Зарічани Житомирського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що займання сталося в дерев’яній господарській будівлі площею 6 кв. м. Через вітряну погоду вогонь встиг повністю охопити споруду та перекинувся на дах розташованої поруч цегляної господарчої будівлю площею 15 кв. м. Існувала загроза подальшого розповсюдження пожежі на розташований неподалік цегляний житловий будинок.

Зусиллями двох відділень рятувальників о 07:52 пожежу було локалізовано та о 08:27 – ліквідовано. Вогнем знищено дерев’яну господарчу будівлю та пошкоджено 20 кв. м покрівлі цегляної господарської будівлі. Вдалося запобігти розповсюдженню загоряння на житловий будинок і він залишився повністю неушкодженим.

До ліквідації пожежі залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.

Крім того, упродовж минулої доби бійці ДСНС врятували від повного знищення вогнем ще одне приватне домогосподарство в с. Новосілка Ємільчинського району. Там, ймовірно, займання сталося через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення. Вогонь встиг знищити покрівлю та частково стіни літньої кухні. Рятувальникам вдалося запобігти поширенню загоряння на розташовані поруч житловий будинок, господарчу будівлю та дровник.

Під час даних пожеж загиблих та травмованих не має. Усі обставини та причини надзвичайних подій наразі встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...