Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 26 квітня 11:30
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 августа 2020, 13:06

Упродовж доби вогнеборцями ліквідовано 11 пожеж в області, 3 з яких - в екосистемах

29 серпня о 17:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави в смт Чоповичі Малинського району. Про це вогнеборців сповістили очевидці, які їхали дорогою та побачили густий дим з околиці населеного пункту.

По прибуттю чергового караулу рятувальників до місця виклику було встановлено, що посеред поля горить суха трава на загальній площі 2 га. Близько 40 хв. знадобилось бійцям ДСНС для ліквідації займання. Подальшого розповсюдження полум’я вогнеборці не допустили, в тому числі, й на будівлі.

Сухостій вогнеборці вчора гасили також у м. Баранівка та Новоград-Волинському районі, внаслідок чого вогнем пройдено 2,5 га території. Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Причини загорянь встановлюють фахівці.
Погода, Новости, загрузка...